Naw Abandoning Herb - Leggo My Frevel!

Många fina byggnader

När man går i stan så är det så underbart att kunna gå runt och titta på massor av fina byggnader som finns. Och tänka på den härliga historien som finns bakom och se dom olika stilarna som man byggde med då. Det är så charmigt med sekelskifts byggnader tycker jag. Det är så härligt och roligare att inreda när det finns lite mer känsla över det man vill ha.
Ja det är härligt när det finns lite vinklar och vrån som man kan göra om så som man tycker om och tycker är fint. Och med lite snedtak eller högt i tak så kan man få det lite mer hemtrevligt och lite mer originellt hemma.

Bra att ta hand om fasaden

Ja det är viktigt att man tar hand om sitt hem och om man har ett hus så är det viktigt att man tar hand om det och att man ser till att fasaden är som den ska. Det är kul att kolla på fasadrenovering i stockholm  och se hur fint dom gör det. Det gör att man får så många bra idéer på hur man kan göra det eller hur man kan drömma sig bort och tänka på vad man kan göra.
Ja det är en härlig hobby att få göra om hemma och få det så fint som man vill ha det och det är något som är bra att få inspiration till så att det verkligen blir av. 
Ja det är bra att man tar hand om det så att det blir fint och att det inte blir slitigt. Så det är bra att ha lite extra verktyg så att man kan göra lite mindre jobb själv. Men är det större jobb så är det såklart bättre om man kan ta in någon som verkligen kan och är utbildad för jobbet.